Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΛΟΚΑΜΙΑΝΩΝ

Έπαινο παράλαβε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πλοκαμιανών Κισάμου, Μανώλης Πλοκαμάκης. Το Σάββατο 16-1-2017 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου δρομέων Χανίων και τιμήθηκαν σωμάτια της Κρήτης μεταξύ αυτών και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πλοκαμιανών Κισάμου για τη προσφορά τους στο κίνημα μαζικού λαϊκού αθλητισμού (Λαφονήσια – περιπατητικές διαδρομές - εθελοντισμός κ.λ.π.)
Ένα μικρό χωριό στα νότια του δήμου μας, με πολλά ενεργά μέλη στον συλλόγο του, που τα διακρίνει η συνεργασία και η ομαδικότητα.
Μπράβο Μανώλη και με χαρά περιμένουμε και την επόμενη εκδήλωση του συλλόγου τον Φεβρουάριο.
Παρακάτω δείτε μερικές από τις εκδηλώσεις που έχει κάνει ο σύλλογος των Πλοκαμιανών ο "Άγιος Αντώνιος".

 ....
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: