Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σε μια "ζεστή" εκδήλωση που έγινε στην αντίστοιχη αίθουσα του Δημαρχείου την Παρασκευή (27/1) το μεσημέρι, ο Δήμος Κισσάμου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο Δήμαρχος Κισσάμου Θοδωρής Σταθάκης, αφού ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους στην εκδήλωση, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου και ευχήθηκε σε όλους "καλή χρονιά, με υγεία και καλή δύναμη στο να μπορούν επιτελούν το έργο τους". 
Της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, ο οποίος τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κκ. Αμφιλόχιο. 
Το "παρών" στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Κισάμου, έδωσαν εκτός του Δημάρχου Θοδωρή Σταθάκη και του Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κκ. Αμφιλόχιου, οι εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής Κισσάμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, τοπικοί φορείς καθώς επίσης και δημότες της Κισάμου. Άπαντες ευχήθηκαν αλλήλους "Καλή χρονιά με Υγεία"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: