Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΩΝ

Σχετικά με την τραγική κατάσταση του κλειστού γυμναστηριου στο συγκρότημα των λυκείων θα αναρτήσω δυο σχόλια που πήρα.
*Το πρώτο απο τον φίλο Γιάννη Βιολάκη που λέει...
Τα λόγια είναι περιττά και οι πράξεις ανύπαρκτες ?
Ας ξεκινήσουμε όμως απο την αρχή, το πρόβλημα του γυμναστηρίου και γενικά του σχολικού συγκροτήματος έχει διαπιστωθεί απο την αυτοψία της 16/3/2016 της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και υφίσταται όπως βλέπουμε και στο σχετικό βίντεο που έχετε αναρτηθεί στο blog. Οπότε είναι ενημερωμένοι όλοι οι αρμόδιοι φορείς απο τον Μάρτιο του 2016.
Πρόταση μου είναι να βοηθήσουμε στην επίλυση του προβλήματος αυτού με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας μας, απο όποια θέση (δημόσια ή σαν απλός ιδιώτης-εθελοντής) κατέχει ώστε να μην συνεχίσουμε να βλέπουμε τα παιδιά μας να αθλούνται σε τέτοιες αθλητικές εγκαταστάσεις.
Σίγουρα υπάρχουν τρόποι για την εξεύρεση των απαραίτητων πόρων για την ανακαίνιση του γυμναστήριου, τόσο απο την δημόσια αλλά και την ιδιωτική πρωτοβουλία. 
Περιμένω λοιπόν απο τους αρμόδιους του Δήμου μας, τους αρμόδιους της περιφέρειας αλλά και τους ιδιώτες της κισάμου να επιδείξουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στο πρόβλημα.
 *Το δευτερο σχόλιο που είναι μια παραδοχή της κακής κατάστασης του Γυμναστηρίου έρχεται απο τον Δήμο που με ενημέρωσαν οτι 
Εντός της βδομάδας θα λυθεί το πρόβλημα....μιας και οι εργολάβοι δεν μπορεσαν λογω καιρού να δουλέψουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: