Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΡΗΞΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ.
Σταθάκης
Είναι αυτονόητη και ευχάριστη η δήλωση του υπουργού κ. Γιώργου Σταθάκη για την περίπτωση που υπάρξει έκρηξη στα καύσιμα ότι θα παρέμβει, δεδομένου ότι η αγορά δεν έχει κοινωνικές ευαισθησίες, μόνο να μαζεύει ευρά θέλει.
Επειδή έχουμε έκρηξη παγετού, που επιφέρει έκτακτες ανάγκες του βασικού στοιχείου για την επιβίωσή μας, του ενός από τα 2 τροφή και ένδυση, της ένδυσης που αφορά την διατήρηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος διαβίωσης μας, θεωρούμε βάσιμα ότι είναι ανάγκη και χωρίς να ρωτήσει κανένα θεσμό, μιας και μας πάνε αυτοί οι θεσμοί στην καταστροφή και στον ψυχικό και σωματικό θάνατο γεωμετρικά, χωρίς να ρωτήσει κανένα θεσμό, παρά μόνο τον θεσμό της λογικής και της πολιτικής συμπόνιας προς εμάς του διοικούμενους πολίτες, ο υπουργός οικονομίας ο κος Σταθάκης, να αποφασίσει την διάθεση πετρελαίου θέρμανσης με έκπτωση 50% και χωρίς ΦΠΑ από σήμερα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.
Όταν υπάρχουν έκτακτες συνθήκες, μπορούν να ληφθούν έκτακτα μέτρα.
Βρισκόμαστε σε έκτακτες συνθήκες, και θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.
Ζητούμε από την κυβέρνηση με εισηγητή τον υπουργό οικονομίας κο Γιώργο Σταθάκη να λάβει την απόφαση διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης με έκπτωση 50% και χωρίς ΦΠΑ από σήμερα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: