Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΑΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ

H μπασκετική επιστροφή του Α.Ο. Κισάμου, ήταν απόλυτη επιτυχημένη μάλιστα αν σκεφτούμε οτι έκανε αυτήν την νέα αρχή με παιδιά δίχως μπασκετικές εμπειρίες, δίχως γήπεδο για προπόνηση και φυσικά όλα τα παιχνίδια φιλοξενούμενη του Πλατανιά.
Μεγάλο επίτευγμα για τα παιδιά και την προπονήτρια τους κ. Χριστοφoράκη. Ας ελπίσουμε οτι η πολιτεία και πρώτος ο δήμος Κισάμου καταλάβει το πρόβλημα και βοηθήσει την προσπάθεια αυτή να έχει συνέχεια. Συγχαρητήρια και στην πρόεδρο του ΑΟΚ κα. Μπικάκη Μαρία που παρά τις δυσκολίες δεν το βάζει κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: