Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ....

Οι περισσότεροι δρόμοι στην πόλη είναι σε απελπιστική κατάσταση και μερικοί αδιάβατοι .... μάλιστα όπου έγιναν οι συνδέσεις του βιολογικού τα αποτελέσματα είναι τρισχειρότερα. 
Όταν μάλιστα λες πως είναι δυνατόν να κλείνεις ένα φρεάτιο κάθετο στο δρόμο με λίγο τσιμέντο και χώμα αντι για πίσσα, η απάντηση είναι απλή και γρήγορη ... είναι υποχρέωση του Δήμου να κλείσει τα φρεάτια.  
Τελικά τι ισχύει γιατί όπως βλέπουμε έχουμε κάνει τους δρόμους μας σουρωτήρει.
Φ.Βα.Δεν υπάρχουν σχόλια: