Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ! Θα είναι ιδιαίτερα ακραία η καιρική μεταβολή στο διάστημα (6) 7-9 του μήνα!. Θα κάνουμε ανάρτηση σχετική με λεπτομέρειες αλλά ας έχουν όλοι υπόψη ότι οι μετακινήσεις σε πολλές περιοχές της Κρήτης, πιθανόν ακόμα και πεδινές, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (πιθανά και τη Δευτέρα) θα είναι πολύ δύσκολες ως αδύνατες. Θεωρώ ότι η Πολιτική Προστασία θα βγάλει σχετικές ανακοινώσεις αλλά και μεις ας ενημερώσουμε γνωστούς και φίλους για το τι έρχεται. 
Ίσως γέροντες και άλλα άτομα που χρήζουν προστασίας πρέπει να απομακρυνθούν από τα ορεινά χωριά ή μέρη απόμακρα. Κτηνοτρόφοι και αγρότες να πάρουν κάθε ενδεικνυόμενο προληπτικό μέτρο.  Έχουμε ένα διήμερο σχετικά καλού καιρού (παρά τους τοπικούς όμβρους) για την προετοιμασία.
Μ. Δρεττάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: