Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ...

Ανανέωση είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ για τις τοπικές οργανώσεις αλλά δίχως διχόνοιες... υπέρ αυτής της άποψης είναι όλοι, ντόπιοι και μη, φυσικά δεν είναι και τεράστιο μυστικό οτι προτιμούν τα κεντρικά ..οι εκλεγμένοι των διαδικασιών να ανήκουν και στον χώρο που στήριξαν τον Κυριάκο στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, δίχως βέβαια να αποκλείουν την κάθοδο κάθε υγιούς κυττάρου της Ν.Δ., ακόμα και νέων μελών.
Στην Κίσαμο τώρα που τα πράγματα ζεστάθηκαν λίγο απότομα, μιας και οι υποψηφιότητες που έγιναν γνώστες τις τελευταίες μέρες είναι δυο, έκανε τους υποψήφιους προέδρους να τρέχουν....για να συμπληρώσουν έτσι και αλλιώς την "ανεξάρτητη" εκλογή του προέδρου. (ψηφίζεται ξεχωριστά)
Πάντως από οτι μαθαίνουμε μιας και τα περισσότερα στόματα είναι ερμητικά κλειστά η μια υποψηφιότητα είναι αυτή του Ευάγγελου Πατεράκη. 
Ίδωμεν.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: