Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Έκανε δηλώσεις, όπως έμαθα ο δήμαρχος, τηλεφωνικά για το κανάλι του ΚΥΔΩΝ, σχετικά με την σεισμική ακολουθία των τελευταίων ημερών στην Κίσαμο, και εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Βέβαια ξέρω οτι πολλοί γονείς ανησυχούν για τα παιδιά τους και δικαιολογημένα, αυτά που πάνε στο Λύκειο....(άλλο θέμα κι αυτό) μιας και κατά καιρούς έχουν βγει ειδήσεις και σχόλια περί στατικότητας του σχολείου... Αλλά το ερώτημα μου είναι....ποιος είναι αυτός που ξέρει πότε θα γίνει σεισμός και θα πρέπει να κλείσει το σχολείο και για πόσο; 
Δυστυχώς τόσα χρόνια δεν προσέχουμε για να έχουμε και άμα παρουσιαστεί το πρόβλημα σηκώνουμε τα χέρια. Ας ελπίσουμε οτι αυτοί ήταν οι σεισμοί και τελείωσε....ο φόβος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: