Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ..

Μετά από έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αρ.απόφασης 33/2016 και μετά από την σύσταση τριμελούς Επιτροπής Καθαριότητας, γνωστοποιείται ότι οι κάδοι απορριμάτων και οι κάδοι ανακύκλωσης που βρίσκονται κατά μήκος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου (από το Λύκειο έως και το κέντρο ‘Στημαδώρης’) και περιμετρικά των πλατειών θα απομακρυνθούν και θα τοποθετηθούν παραπλεύρως των κάθετων οδών.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας, ώστε να διατηρήσουμε την καθαριότητα και τον καλλωπισμό στην πόλη μας.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Καθαριότας
Ξυπολιτάκης Εμμανουήλ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανα δούμε πότε θα την ανακαλέσετε απο τις πιέσεις αλλοίμονό σας και το κάμετε

Unknown είπε...

Βάλτε και την ανάπλαση του πεζοδρομίου της λεωφόρου στο πρόγραμμα αντιδήμαρχε.Είναι αναγκαίο.Και από θέμα αισθητικής και από θέμα ασφάλειας για τα εκατοντάδες παιδιά μας που πάνε κάθε μέρα πάνω κάτω.Ευχαριστώ.