Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΠΕΡΙ..ΠΤΕΡΟΥ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ....

Ο ∆ήµαρχος εισηγήθηκε το τέταρτο θέµα της ηµερήσιας διάταξης, και έθεσε υπόψη του Συµβουλίου την υπ.αρ.1/2016 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύµφωνα µε την οποία εισηγείται θετικά για την µετατόπιση περιπτέρου, το δικαίωµα του οποίου έχει ο Χριστοφοράκης ∆ηµήτριος του ∆ηµητρίου, από την Πλατεία Τζανακάκη στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.
Για το θέµα αυτό η ∆ηµοτική Κοινότητα Κισάµου µε την υπ.αρ.18/2015 απόφασή της γνωµοδοτεί θετικά.
Στη συνέχεια ακολούθησε γενική συζήτηση επί του θέµατος
Μετά το τέλος της συζήτησης ο κ.∆ήµαρχος πρότεινε να εγκριθεί η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής όπως έχει.
-Ο κ. Χαιρετάκης Μιχάλης είπε: ∆εν συµφωνώ µε καµία απόφαση. Προτείνω να πάρουµε απόφαση όταν έρθει η µελέτη διαµόρφωσης της Πλατείας και τότε να δούµε που πάει το περίπτερο.
Στη συνέχεια η κ.Πρόεδρος κάλεσε το Συµβούλιο να αποφασίσει επί των παραπάνω προτάσεων.
 Αριθµός απόφασης 32
Το ∆ηµοτικό Συµβούλιο µετά τα παραπάνω έχοντας υπόψη του την υπ.αρ.1/2016 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, την υπ.αρ.18/2015 απόφαση της ∆ηµοτικής Κοινότητας Κισάµου και φανερή ψηφοφορία
 Αποφασίζει κατά πλειοψηφία
Κάνει δεκτή την υπ.αρ.1/2016 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και εγκρίνει την µετατόπιση περιπτέρου, από την Πλατεία Τζανακάκη στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου.
 -Η παρούσα απόφαση να δηµοσιευθεί υποχρεωτικά µε το πλήρες κείµενό της στο δηµοτικό κατάστηµα του ∆ήµου, σύµφωνα µε τη διαδικασία που προβλέπεται στο άρθρο 284 του ∆ΚΚ και να παραµείνει συνεχώς εκτεθειµένη σε χώρο του δηµοτικού καταστήµατος που να είναι προσιτός στο κοινό.
-Επίσης η παρούσα απόφαση να δηµοσιευθεί σε τοπική εφηµερίδα.
-Η απόφαση µε φροντίδα του Προέδρου του ∆ηµοτικού Συµβουλίου να καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα του ∆ήµου. 
-Ο ∆ηµοτικός Σύµβουλος κ. Χαιρετάκης Μιχαήλ εµµένει στην πρότασή του όπωςέχει γραφτεί στην εισήγηση.
-Με την πρόταση του κ. Χαιρετάκη συµφώνησαν και οι ∆ηµοτικοί Σύµβουλοι κ.κ. Αννουσάκης Γεώργιος, Ξηρουχάκης Ξενοφών και Κουκουράκης Κων/νος.
-Οι ∆ηµοτικοί Σύµβουλοι κ.κ. Αννουσάκης Χρήστος και Θεοδωρογλάκης Μιχαήλ δήλωσαν ΠΑΡΩΝ. 
Για την ιστορία να αναφέρω οτι ήταν Απόντες: 
1. Ξυπολιτάκης Εµµανουήλ 2. Κουφάκης Μιχαήλ 3. Μυλωνάκης Γεώργιος 4. Σκουλάκης Ιωάννης 5. Πατεράκης Μιχαήλ και 6. Καρτσωνάκης Γεώργιος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: