Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

4,9R, 3,9R ΚΑΙ 3,3R ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΟΛΙΣ ΩΡΕΣ

Σε επικοινωνία του Δημάρχου Κισάμου κ. Θεόδωρου Σταθάκη με το Εργαστήριο Γεωφυσικής και Σεισμολογίας του παραρτήματος Χανίων του ΤΕΙ Κρήτης, αποφασίστηκε την ερχόμενη Τρίτη να πάνε ειδικοί στην Κίσαμο και να θέσουν σε λειτουργία τρεις επιπλέον σεισμολογικούς σταθμούς.
-Την Τρίτη μετά την λαγάνα και τον χαρταετό....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει πρόβλημα. Οι σεισμολόγοι μετά το 5αρι πήραν πίσω ότι ήταν το φαινόμενο σμηνοσεισμών και ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη του φαινομένου. Η Κρήτη κάθε 100 χρόνια κάνει έναν καταστροφικό σεισμό. Η πολιτεία και η τοπική αυτοδιοίκηση είναι έτοιμη;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ διαβαζω στο FlashNews ότι η ομάδα του Βαλιανάτου ήταν έτοιμη να εγκαταστήσει 3 επιπλεον σεισμογράφους εδώ και μέρες και μερίμενε τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ να του υποδείξουν που μπορεί να τους εγκαταστήσει στην ΚΙΣΑΜΟ...ποιους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ εννοεί, Ποιοι δείχνουν τόση αδιαφορία...και γιατί πρέπει τηλεφωνικα να συννενοηθεί με τον Δημαρχο...Δεν δουλευει ο Δημος Υπηρεσιακα, Δεν έχουμε υπευθυνο Αντιδήμαρχο Πολιτικης Προστασίας;...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Χωρίς να είμαι σίγουρος ...ο δήμος δεν έχει την ευθύνη του που θα τοποθετηθούν...αλλά σίγουρα θέλει προετοιμασία για τα υπόλοιπα.