Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Μέγα πρόβλημα τα αδέσποτα στα Χανιά όπως φυσικά και εδώ, και παρά τις διαβεβαιώσεις για την ίδρυση ενός νομαρχιακού κτηνιατρείου κάπου ανάμεσα στους δήμος Πλατανιά και Χανίων, μας προέκυψε τελικά το δημοτικό κτηνιατρείο στην Ξυλοκαμάρα που και αυτό
 βρίσκεται στον αέρα λόγω της στροφής του δημάρχου Χανίων. Τώρα θα μου πείτε και τι μας ενδιαφέρει εμάς τι γίνεται στα Χανιά...μας ενδιαφέρει όμως γιατί εκτός οτι λυπόμαστε τα αδέσποτα σε λίγο καιρό θα τα δούμε εδώ να περιφέρονται.. είναι γνωστή η "αγάπη" κάποιων προς τα συμπαθή τετράποδα.. άμα τα βαρεθούν τα αμολούν σε εθνική (βέβαιος θάνατος) ή τα φέρνουν δυτικά στην Κίσαμο...τα παραδείγματα πολλά.
Ήδη στην πόλη κυκλοφορούν 4-5 νέα....
Στον Πλατανιά που κυκλοφορούν 4-5 αδέσποτα υπάρχει διαβεβαίωση οτι τις προσεχείς μέρες θα στειρωθούν.
Μήπως είναι ώρα να σκεφτούμε σοβαρά και αυτό το θέμα;


Δεν υπάρχουν σχόλια: