Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ

Στη διανομή 2.662 σακιδίων με σχολικά είδη, μολύβια, στυλό, τετράδια, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, όργανα γεωμετρίας και αριθμομηχανές, προχώρησε σήμερα η Περιφέρεια Κρήτης στους εκπροσώπους των δήμων και των κοινωνικών φορέων, προκειμένου να τα δώσουν σε άπορες οικογένειες.
Η παράδοση έγινε σε εκδήλωση στην Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, Παναγιώτη Σημανδηράκη, του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής, Λάμπρου Βαμβακά, εκπροσώπων των δήμων, κοινωνικών φορέων και του διευθυντή Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης, Σπύρου Επιτροπάκη.
Ο δήμος μας εκπροσωπήθηκε απ΄τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο για θέματα παιδείας κ. Βασίλη Γλαμπεδάκη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Από το <> ψωνίζει η Περιφέρεια;