Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΑΛΙ

Πιστεύει κανείς οτι ο Κισαμικός θα παίξει στο Μάλεμε φέτος; Ελάχιστοι ακόμα και η ίδια η διοίκηση φαίνεται οτι έχει απογοητευτεί στο θέμα αυτό και παρ΄όλες τις υποσχέσεις που έλαβε αντιλαμβάνεται οτι υπάρχει κοροϊδία στο θέμα αυτό ..
Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, αλλά ήταν ξεκαθάρισε και στην ομιλία του δημάρχου Πλατανιά κ. Μαλανδράκη στην παρουσίαση των φανελών της ομάδος στο Κολυμβάρι.....οτι το έργο που έπρεπε να γίνει στο γήπεδο του Μάλεμε για να μπορέσει η ομάδα να παίξει δεν πρόκειται να τελειώσει αν κάποιοι δεν "ξηλωθούν" οικονομικά λιγουλάκι ακόμα.
Τώρα ποιος φταίει γι αυτό θα μου πείτε...ε όλοι μας ακόμα και αυτοί που έχουν όνειρα πέφτουν κάποιες φορές έξω, αλλά και αυτοί έχουν μερίδιο ευθύνης ...ευκολόπιστοι. 
Στον οικισμό του Γάλλου λοιπόν θα φιλοξενηθούμε στο Ρέθυμνο για άλλη μια φορά, Παρασκευή μάλιστα τώρα, μιας και δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε όλα αυτά που θα μας έδιναν την χαρά να απολαύσουμε τις ομάδες μας...πιο κοντά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οφου μωρέ γιάννη ήντα ξαγλείς θα βγεί πάλι ο θωδωρής και θα λέει οτι οι προηγούμενοι δεν έκαναν πράμα...