Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η  συντονιστική επιτροπή Αγροτών και κτηνοτρόφων Κρήτης μετά τη συνεδρίαση της στο Ρέθυμνο την 23-10-2015 αποφάσισε τη ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ στις 29-10-2015, στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ με χώρο προσυγκέντρωσης το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ  ΩΡΑ 11 π.μ.
Καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους μαζί με τις Αγροτικές οργανώσεις και όλους τους φορείς της Κρήτης να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινό αγώνα για να μη μας αναγκάσουν να εγκαταλείψουμε τα χωριά μας.
 Αντιστεκόμαστε στα κέντρα εξουσίας των πολυεθνικών των δανειστών αλλά και των ντόπιων αντιπροσώπων τους που στόχο έχουν να μας οδηγήσουν στον αφανισμό.
Αντιστεκόμαστε στο φορολογικό τσουνάμι που γίνεται εις βάρος μας και εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Αντιστεκόμαστε στην ασφαλιστική λαίλαπα που θέλουν να μας φορτώσουν.
Αρνούμαστε να γίνουμε νέοι κολίγοι στα χωράφια μας 
Αρνούμαστε να γίνουμε καταναλωτές των εισαγόμενων υπολειμμάτων- τροφίμων των πολυεθνικών.
Απαιτούμε μέτρα στήριξης του πρωτογενή τομέα, ένα από τους λίγους τομείς ανάπτυξης που έχει μείνει στη χώρα μας .
Καλούμε την περιφέρεια, τους Δήμους και όλους τους κοινωνικούς φορείς να σταθούν στο πλευρό των αγροτών και κτηνοτρόφων να κλείσουν τα γραφεία τους στις 29-10-2015.
Καλούμε όλους τους βουλευτές της Κρήτης να μην ψηφίσουν τέτοια μέτρα που μας οδηγούν στον αφανισμό διότι διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με όλο το λαό της Κρήτης.

ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΣ 8:30 Π.Μ ΠΕΜΠΤΗ 29-10-2015
ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΕΣ :ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Σ ΚΙΣΑΜΟΥ 
ΑΡΕΤΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΗΛ: 6977075399

Δεν υπάρχουν σχόλια: