Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ

Στα Καλουδιανά θα περάσει ο βιολογικός αλλά αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα δεν προβλέπεται ούτε συμπεριλαμβάνεται στο έργο, οπότε καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει και πότε θα πέσει άσφαλτο όπου χαλάσει. Πάντως και σε μας όπου έχει πέσει άσφαλτος είναι για κλάματα, μάλιστα σε πολλά σημεία είναι και επικίνδυνη..
Στον Πλάτανο μεταφέρονται τα μηχανήματα του Βιολογικού μιας και ως την Τρίτη στην πόλη της Κισάμου θα έχουν τελειώσει και οι τελευταίοι δρόμοι. 
Κάτι ακούγεται οτι θα φτιαχτούν και τα δίκτυα προς το λιμάνι Κισάμου, που είναι απαραίτητα ώστε να παίρνουν και τα καραβάκια. Φυσικά εκεί είναι άλλη πολιτεία και την ευθύνη την έχει το λιμενικό ταμείο που σίγουρα θα το επιδιώξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: