Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΧΩΣ ΣΠΙΤΙ

Προγραμματισμένο φιλικό ήταν να γίνει σήμερα μεταξύ του Κισαμικού και του ΑΟΧ αλλά γήπεδο δεν υπάρχει... στο Μάλεμε κάνει προπόνηση ο Πλατανιάς, η super League δεν δίνει άδεια για τα Περβόλια για να μην επιβαρυνθεί το χόρτο και το άλλο χορτάρινο γήπεδο στην Σούδα της Ασπίδας δεν παραχωρείται λόγω συντήρησης.
Αυτά για να καταλάβετε τι εκτίμηση μας έχουν οι συνοδοιπόροι μας. Φυσικά ούτε λόγος να προλάβουμε το πρώτο παιχνίδι εντός να γίνει στα Χανιά, οπότε ας ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας για Ρέθυμνο.
Αυτά ας τα βλέπουν οι εκλεγμένοι μας που νομίζουν οτι οι δουλειές φτιάχνονται στο άρπα-κόλλα. Επιτακτική ανάγκη δημιουργίας νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και μάλιστα γρήγορα, γιατί όσο αργούμε χάνουμε και αυτό που έχουμε.



1 σχόλιο:

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει την σημασία του μπλοκ.... κάποιοι νομίζουν ότι είναι δικό τους,... και κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλουν τα απωθημένα τους κτυπώντας ανώνυμα τον κάθε δήμαρχο.
Το μπλοκ φτιάχτηκε για να κτυπήσει επώνυμα τα κακώς κείμενα, να διορθώσει τα στραβά, αυτά λέμε καθημερινά, αυτά που σχολιάζουμε επώνυμα ακόμα και στα καφενεία, αυτά που θα μας κάνουν καλύτερους..
Προσπαθεί να διορθώσει κι όχι να σαμποτάρει, να βρει λύσεις και όχι να σκάβει λάκκους, να υποδείξει και να αναδείξει να βοηθήσει...και νομίζω ότι όλοι αυτό θέλουμε μιας και αγαπάμε αυτήν την πόλη που ζούμε. Μαγκιά λοιπόν δεν είναι η βρισιά (ο καθένας μας μπορεί να βρίσει και γω καλύτερα) ούτε ο στρουθοκαμηλισμός ..... μαγκιά είναι να τα λες με ψηλά το κεφάλι και με ονοματεπώνυμο αγαπητέ ανώνυμε που βάλθηκες να συγκριθείς μαζί μου. Είσαι καλύτερος είμαι σίγουρος!!