Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ

Μπαξεβάνος: «Να κλειδώσει την παραμονή ο Κισσαμικός»
Ξέρει τον Κισσαμικό καλύτερα από τον οποιονδήποτε. Αυτή θα είναι η τρίτη του χρονιά εκεί και πέρσι κατάφερε να ανεβάσει τους Κρητικούς στη Β' Εθνική πραγματοποιώντας μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο 44χρονος τεχνικός είναι από τα Γιαννιτσά και έχει δουλέψει τόσο εκεί όσο και στην Επανομή, μεταξύ άλλων.
Ο Σπύρος Μπαξεβάνος γνωρίζει τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις που έχει η Β' Εθνική και στάθηκε σε αυτές, τονίζοντας ότι ο στόχος είναι η παραμονή αρχικά: «Η φετινή Β' Εθνική είναι ένας όμιλος πλέον, συνεπώς πιο δύσκολο το πρωτάθλημα, το οποίο έχει πολλές καλές και ιστορικές ομάδες. Θέλει προσπάθεια απ' όλους μας και ειδικά από εμάς που είμαστε μια νέα ομάδα για να αντεπεξέλθουμε. Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κλειδώσουμε την παραμονή στην κατηγόρια, γιατί αυτός είναι ο στόχος. Είναι δύσκολο για τον κάθε προπονητή όταν υπάρχουν νέα παιδιά. Για εμάς ήταν αναγκαίο κακό.
Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε κάποια παιδιά από πέρσι, αλλά από εκεί και πέρα έπρεπε να αυξήσουμε την ποιότητα της ομάδας για να μπορούμε να δείξουμε πως ήρθαμε για να μείνουμε και όχι πως είμαστε φωτοβολίδα. Είναι δύσκολο για όλους, αλλά για μας είναι λίγο περισσότερο, γιατί είμαστε νέοι στην κατηγορία. Συν τοις άλλοις, οι προπονήσεις γίνονται σε πλαστικό γήπεδο μέχρι να γίνει το προπονητήριο και αυτό καταπονεί τα παιδιά. Επιπλέον, δεν θα παίζουμε στη φυσική μας έδρα. Είναι σημαντικό, όμως, ότι υπάρχει διάθεση, όλοι δουλεύουν. Είμαστε ευχαριστημένοι από τα παιδιά, αν και όσο δεν έχεις παιχνίδια, δεν έχεις μπορείς να έχεις και ολοκληρωμένη άποψη». 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: