Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγελία μητέρας έφτασε στον δήμο για την απαράδεκτη κατάσταση του δημοτικού σταδίου, μάλιστα η εν λόγω μητέρα που έκανε την καταγγελία στον δήμο, είπε οτι βρήκε χρησιμοποιημένες σύριγγες και άλλα ύποπτα σύνεργα στις τουαλέτες του σταδίου. Δεν ξέρω πόσο αλήθεια έχουν αυτές οι καταγγελίες αλλά γεγονός είναι οτι το στάδιο μας δεν βρίσκεται στα καλύτερα του εδώ και καιρό. Λύση προς το παρόν δεν βλέπω και το μόνο που μας κρατά να μην κάνουμε επανάσταση είναι οτι δυστυχώς αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει εναλλακτική λύση... οπότε όλοι μας καταπίνουμε μια κατάσταση που δεν είναι και η καλύτερη και για τις ομάδες μας αλλά και για τα παιδιά μας.
Θεωρώ οτι είναι ώρα να επέμβει η δημοτική αρχή και ας καταλάβει οτι είναι περιουσία της (μας) και πρέπει να προστατευτεί πάση θυσία. Η αναγνώριση ενός λάθους δεν σημαίνει τίποτα, αντίθετα  η παρατεταμμένη αδιαφορία δίνει τροφή για ..πολλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: