Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΙΣΑΜΙΤΕΣ

ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ με την Δημοκρατική Σύμπραξη
Γεννήθηκε το 1946 στο Έλος Κισάμου. Είναι αθλητικός επιστήμων ομότιμος καθηγητής του πανεπιστήμιου Πελοποννήσου με μεταπτυχιακές σπουδές στο Leeds της Αγγλίας.
Δίδαξε σε σχολεία των Χανίων έγινε γυμνασιάρχης, σχολικός σύμβουλος και σύμβουλος του παιδαγωγικού ινστιτούτου.
Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ Χανίων. Μέλος του ΠΑΣΟΚ από την εποχή της αυτοοργάνωσης και για χρόνια μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Χανίων.
Ήταν υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ξανά στις εκλογές του 2012.


ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ  με το Δημοκρατική Σύμπραξη
Γεννήθηκε το 1956 στο Καστέλι. Ζει μόνιμα στο Καστέλι με τη σύζυγό του, Αλεξανδράκη Βασιλική, εκπαιδευτικό φιλόλογο, στο λύκειο Κισάμου  και  έχουν  3 κόρες.
Συνταξιούχος υπάλληλος του ΟΤΕ, και σήμερα βιοκαλλιεργητής – αγρότης, από τους πλέον προοδευτικούς στον χώρο της βιολογικής γεωργίας. Εντάχτηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1980 και έκτοτε η συνδικαλιστική του παρουσία υπήρξε συνεχής τόσο στον ΟΤΕ όσο και στο πλαίσιο της αγροτικής του απασχόλησης.
Είναι γραμματέας στην τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ Κισσάμου τα τελευταία χρόνια, ακούραστος αγωνιστής σε θέματα αυτοδιοίκησης και οικολογίας. Υποψήφιος ξανά τον Ιανουάριο το 2015.

ΚΑΡΕΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ με την Χρυσή Αυγή
Γεννήθηκε το Καστέλι το 1975 όπου και ζει, είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά. Είναι εκδότης της εφημερίδας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και μιλάει Αγγλικά και Ιταλικά.
Επί 18 χρόνια είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και υπεύθυνος της Περιφέρειας Κρήτης. Κατεβαίνει στο Ηράκλειο για τρίτη φορά και ήταν πρώτος σε ψήφους και 3 φορές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: