Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κισάμου διαπιστώνει ότι οι επικείμενες εκλογές βρίσκουν τη χώρα και το κόμμα σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Η συμφωνία που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψε είναι αποτέλεσμα εκβιασμού από το ευρωπαϊκό διευθυντήριο και βρίσκεται μακριά από την πολιτική και την ιδεολογία του κόμματος. Ωστόσο δεν παύει να είναι μια συμφωνία με δυνατότητες και ευελιξίες, μια συμφωνία με πολλά ανοιχτά θέματα προς βελτίωση, μια συμφωνία καλύτερη από τις προηγούμενες. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει από τον λαό την ευκαιρία να κυβερνήσει την χώρα προς όφελος των λαϊκών στρωμάτων. Υπάρχουν πολλά πράγματα να γίνουν και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που θέλει και μπορεί να τα κάνει. 
Να διαπραγματευτεί την απομείωση του χρέους
Να αναμορφώσει το κράτος
Να καταπολεμήσει την διαφθορά και την διαπλοκή
Να αντιμετωπίσει την ανθρωπιστική κρίση
Να ανασυγκροτήσει την οικονομία και την παραγωγή. 
Είμαστε βέβαιοι ότι, παρά τις πρόσκαιρες απογοητεύσεις και τις δυσκολίες, η σχέση εμπιστοσύνης που οικοδομήθηκε ανάμεσα στον λαό και τον ΣΥΡΙΖΑ παραμένει σταθερή. Αυτό έδειξε και η επιτυχημένη επίσκεψη του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα στην Κίσαμο, την οποία διάλεξε ως πρώτο σταθμό της εκλογικής μάχης. 
Στις επόμενες μέρες τα μέλη και οι  φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα περιοδεύσουν όλη την Κίσαμο για αν αναπτύξουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία και ιδιαίτερα το κομμάτι που αφορά την αγροτική παραγωγή και τον τουρισμό. 
Βαδίζουμε όρθιοι στην εκλογική μάχη με την αισιοδοξία ότι ο λαός δεν επιστρέφει πίσω. Θα γυρίσει την πλάτη σε αυτούς που αφού δημιούργησαν το πρόβλημα του χρέους και το κράτος της διαφθοράς, τώρα μας κουνούν το δάχτυλο. 
Πατάμε στο στέρεο έδαφος της πραγματικότητας, όχι για να την αποδεχθούμε, αλλά για να την αλλάξουμε.  
Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: