Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Και μιας και είναι σήμερα οι αγιασμοί στα σχολεία καλό είναι να φρεσκάρω λίγο την μνήμη των εκλεγμένων μας... που ξεχνούν εύκολα. Δείτε αυτό. με υπογραφή Χρυσοχοΐδη και ημερομηνία 19-11-2014. Μήπως η νυν δημοτική αρχή μπορεί να απαντήσει επί του σχετικού; 
Ή μήπως να ρωτήσουμε την αντιπεριφέρεια που ξέρει από αυτά και δεν την πειράζει ...αφού κατάφερε να βγάλει τα δικά της ελλενιτ από την Νομαρχία. 
-Αλήθεια πως αφήνει τους μαθητές στην τύχη τους o δήμος μας; 
Και επειδή γνωρίζω που πήγαν τα 30.000Ε και ποιοι ψήφισαν να μην βγουν τα ελλενίτ τώρα καλό είναι να ξηλωθούν το συντομότερο.
Για την ιστορία ο ελλενίτ βρίσκεται στο πρώτο γυμνάσιο Κισάμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: