Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Υπογράφηκε η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) με την οποία εγκρίνεται η εκκίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 2.440 κενών οργανικών θέσεων, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας. Σημειώνουμε εδώ ότι για πρώτη φορά γίνονται προσλήψεις μόνιμου Ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού μετά από 6 χρόνια.
Και να σε ποιες θέσεις θα πάρουν
600 θέσεις ειδικευμένων γιατρών κλάδου ΕΣΥ
550 θέσεις διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων
100 θέσεις πληρωμάτων ασθενοφόρου για το ΕΚΑΒ 
Για να δούμε αν έπιασαν τόπο οι υποσχέσεις των Συριζαίων στις επισκέψεις τους στην Κίσαμο... 

Υ.Σ1 Όσο περνά ο καιρός αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ όλο και περισσότερο μοιάζει με το ΠΑΣΟΚ κι ας μην το θέλουν κάποιοι... τα δίνει όλα προεκλογικά!!!

Υ.Σ2 Για τα κλειστά σχολεία μόκο....

Δεν υπάρχουν σχόλια: