Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Πλατανιά ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΚΥΔΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ» σε συνεργασία με το Δήμο Κισάμου, την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Κισάμου και το Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου, προσκαλεί τις επιχειρήσεις καθώς και τους ενδιαφερόμενους προς αναζήτηση εργασίας της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κισάμου και του Δήμου Πλατανιά, τη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ στο  Τσατσαρωνάκειο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισσάμου & Σελίνου, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση 
«Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»  που πραγματοποιείται στα πλαίσια δικτύωσης με τοπικούς συντελεστές  της Δράσης 2, της Πράξης «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση (Τοπ.Σ.Α.) «Κύδων Δρόμοι Απασχόλησης».
H συμμετοχή επιχειρήσεων και ανέργων στην Ημέρα Καριέρας είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες www.topsa-kydon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: