Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ....

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ
Συνεδρίασε χθες μετά η 5μελής επιτροπή για τα αδέσποτα του Δήμου Απoκόρωνα παρουσία του Δημάρχου κ. Χ. Κουκιανάκη και της Αντιδημάρχου κας Ρ. Τερεζάκη.
Η παρουσία του Δημάρχου καταδεικνύει το ενδιαφέρον του Δήμου για ένα τόσο σημαντικό θέμα σε αντίθεση με άλλους Δήμους, όπου η αδιαφορία πρυτανεύει.
Ο κ. Δήμαρχος έκανε ένα απολογισμό του μέχρι τώρα έργου του για τα αδέσποτα, το οποίο είναι σημαντικό.
Μέχρι τώρα έχουν στειρωθεί δωρεάν πάνω περί τα 100 αδέσποτα ενώ ταΐστρες έχουν τοποθετηθεί ήδη σε 3 σημεία της περιοχής και αναμένονται να τοποθετηθούν και οι άλλες, οι οποίες είναι έτοιμες για χρήση.
Οι ταΐστρες ανανεώνονται συνεχώς με τροφή με έξοδα φυσικά του Δήμου.
Έχουν εμβολιαστεί και έχει τοποθετηθεί ηλεκτρονική σήμανση σε πάνω από 150 αδέσποτα σε πολλά δε από αυτά έγιναν και εξετάσεις αίματος ενώ έχουν χειρουργηθεί τραυματισμένα ζώα της περιοχής.
ΠΗΓΗ
Τώρα τι να πω για μας.... μια θηλυκιά γυρίζει στην πόλη της Κισάμου και έχει δαγκάσει πάνω από 20 άτομα που την πλησίασαν, την ακολουθούν φυσικά 10 αρσενικά και το σκυλολόι είναι προς φωτογράφιση. Μήπως είναι ώρα να στειρώσουμε και τα δικά μας αδέσποτα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: