Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ...

Το πόσο αναγκαίο ήταν να φτιαχτεί ένα νέο στάδιο στην Κίσαμο το ξέρουμε όλοι...μάλιστα για ένα διάστημα έπαιξε τόσο πολύ που κοντέψαμε να το πιστέψουμε...δεν θα ασχοληθώ βέβαια με τι έφταιξε και δεν προχώρησε η δημιουργία του, αλλά θα τονίσω αυτό που είχα γράψει πριν 4 μήνες ...τα χαμένα λεφτά της Περιφέρειας για το ταρτάν στο νυν δημοτικό στάδιο.
Δυστυχώς το στάδιο είναι σε άθλια κατάσταση και αν δεν έκανε εκεί τις προπονήσεις του ο Κισαμικός θα ήταν ήδη εγκαταλελειμμένο. Δεν χρειάζονται φωτογραφίες ούτε προσκαλώ κάποιον να περάσει να δει την κατάσταση του..απλά παρακαλώ να βρεθούν κάμποσα χρήματα να συντηρηθεί πριν είναι πολύ αργά.
Κάποιοι είχαν δίκιο λοιπόν που φώναζαν οτι με τέτοια κρίση όχι εκατομμύρια αλλά ούτε χιλιάρικα δεν είχαν στους κουμπαράδες τους. Κρίμα γιατί 350.000Ε που μας δίνανε θα φτιάχναμε το νυν στάδιο παλατάκι...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι πρώην φταίνε που δεν φτιάχτηκε το γηπεδάκι ,, Αν τους αρχ. ....σο στις Χρ .......ες. Θα δούμε , οι aρπακτουλιδες της ΝΥΝ Δ.αρχ. Πιοι φταίνε ? For you ?.?Μη φόβου ,σε λιγο θα ουρλιαζεις? και θα λέμε μην μου ξυπνάς το παρελθόν ??.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Φυσικά και οι πρώην έχουν τεράστια ευθύνη, φυσικά και οι πρώην που είναι ακόμα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο σαν αντιπολίτευση. Δηλαδή τι περιμένεις αγαπητέ (όχι και τόσο ανώνυμε) οι πολίτες πρέπει να κάνουν αυτά που εσείς οι εκλεγμένοι ξεχνάτε; Το να ουρλιάζει κάποιος για το καλό του τόπου του είναι προτέρημα το να ουρλιάζει όμως για μια καρέκλα που έχασε είναι εκτός από θράσος και πολύ αρρωστημένο.