Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΙΟΥ-ΜΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφορά, για την εργασία καθαριότητας της καθαριότητας παραλίας Ελαφονησίου-Μπάλλου και περιβάλλοντα χώρου, διάρκειας ενός μήνα και δέκα πέντε ημερών, προϋπολογισθείσας αξίας 73.535,30 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%.
Ο χώρος παροχής της εργασίας είναι η παραλία του Ελαφονησίου- Μπάλου και ο περιβάλλοντας χώρος τους. Το χρονικό διάστημα παροχής εργασιών καθαρισμού της περιοχής, θα είναι για ένα μήνα και δέκα πέντε μέρες με έναρξη από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο. Ο ανάδοχος που θα αναλάβει την καθαριότητα, υποχρεούται:
α) Άδειασμα όλων των καλαθιών που έχουν τοποθετηθεί από το Δήμο Κισάμου στην παραλία, αλλαγή σακούλας και μεταφορά των απορριμμάτων δύο φορές ημερησίως, στους πλησιέστερους κάδους απορριμμάτων.
β) Περισυλλογή όλων των σκουπιδιών και αντικειμένων από όλους τους χώρους της παραλίας και μεταφορά αυτών σε κάδους.
γ) Περισυλλογή όλων των σκουπιδιών και αντικειμένων από όλους τους χώρους του πάρκινγκ και μεταφορά αυτών σε κάδους.
δ) Διατήρηση καθαριότητας τουαλετών και ντουζιέρων.
ε) Καθαρισμός ακτής με μηχανικά μέσα με μηχάνημα καθαρισμού ακτών ελκυόμενο ή αυτοκινούμενο άνω των 100 HP υποδύναμης λόγω της μεγάλης έκτασης καθαρισμού. Η παραπάνω εργασία θα πραγματοποιείται σε τακτά διαστήματα τουλάχιστον δύο φορές το μήνα.
ζ) Πλύσιμο κάδων μία φορά την εβδομάδα με καδοπλυντήριο.
η) Για την παραπάνω εργασία θα απαιτηθούν 30 άτομα πλήρους απασχόλησης
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο χώρο του Δημαρχείο Κισσάμου την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 και ώρα 10:00 πρωινή ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής που έχει ορισθεί από το Δ.Σ. της AKINHTA MONOMETOXIKH A.E ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ. Μετά το πέρας αυτής της ώρας λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατεθούν, θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορών.
Στη δημοπρασία γίνονται δεκτά φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα, κοινοπραξίες αυτών, ενώσεις και συνεταιρισμοί, που ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα άμεσα σχετιζόμενη με το αντικείμενο του έργου της παρούσας διακήρυξης.
Για τη συμμετοχή στη δημοπρασία και την υποβολή οικονομικής προσφοράς απαιτείται, επί ποινή αποκλεισμού, η κατάθεση εγγύησης συμμετοχής, για ποσό που θα καλύπτει το 2% της προϋπολογισθείσης δαπάνης, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το γραφείο της AKINHTA MONOMETOXIKH A.E ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΣΑΜΟΥ που βρίσκεται στην έδρα του Δήμου Κισσάμου (Εφ. Πολεμιστών 1941 αρ. 1, 73400 Κίσσαμος), τηλ 28223 40213 fax 2822083385.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να προσπαθησωμαι να κανωμαι μια απλή πρόστεση :28000€ ΣΥΝ 38000€ ΣΥΝ 73500€ μας κάνουν 139500€ τόσο κοστίζουν τοποθέτηση ομπρελοκαθισματων και καθαρισμοί σε Μπαλο ,Λαφονησι και απλήρωτοι οι εργαζόμενοι !!!! Αυτά ειναι τα κατορθώματα τους ?.....και εις αλλά με καλύτερα....

Ανώνυμος είπε...

Ουδέν σχόλιο ...Παρά πολλά τα χρήματα ........Νομίζω?