Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ

 Ένα φαινόμενο καθημερινό.....
 αλλά με τέτοιο δρόμο, αναπόφευκτο γεγονός στον πιο τουριστικό δήμο της χώρας...
- Κύριε δήμαρχε πάρτε λεφτά από τα πολλά που εισπράττεται στο Μπάλο και φτιάξτε τον δρόμο...είναι και αυτός μέσα στα ανταποδοτικά. Είναι κρίμα να γινόμαστε καθημερινά ρεζίλι για 1 χιλιόμετρο. Ντροπή!! Βέβαια υπάρχει και άλλη λύση...έρανος!!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Φέτος έχω γίνει μάρτυρας τριών περιστατικών(Έχω βοηθήσει πελάτες ξενοδοχείου της Κισάμου να αλλάξουν κομμένα λάστιχα.) Επίσης, είμαι και παθών καθώς την περασμένη εβδομάδα καταστράφηκε όχι μόνο το λάστιχο του αυτοκινήτου μου αλλά και η ζάντα! Είναι απαράδεκτη η εικόνα που παρουσιάζει το οδικό δίκτυο(ακόμα και στα τμήματα που υποτίθεται ειναι ετοιμα) σε ολόκληρη την Κίσαμο.
Μαρτσάκης Μανώλης

Ανώνυμος είπε...

Aλλιως τα περιγράφαμε πριν ..ένα χρόνο .. Πρωτινομαι εράνους και αλλά ωραία ..και κουβέντα για τους Ανίκανους του Δήμου ,τουλάχιστον με τους προηγούμενους αυτά λυνόταν γρήγορα ,και χωρίς Εράνους .Ασε που κάθε τρεις και λίγο ασπρίζανε πεζοδρόμια .Τωρα ειναι όνειρα σκοτεινής νυχτός .