Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ
Στη δωρεάν Διανομή Ροδάκινων στους δικαιούχους κατόχους της κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης θα προχωρήσει ο Δήμος Κισάμου την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Αυγούστου (ώρα: 09.00-13.00). Η διανομή θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο και εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης μέσω του Επισιτιστικού Προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ). Οι δικαιούχοι προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα οφείλουν να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1. Κάρτα σίτισης
2. Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 28223 40208, 28223 40218
Υ.Σ Στην Κρήτη θα μοιραστούν 44 τόννοι ροδακίνων από την περιφέρεια Κρήτης προς τους δήμους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς αυτή ΕΝΑΙ η κατάντια των μνημονίων να προσφερωνται τα λίγα φρούτα και να το θεωρούμαι επιτευγαμα !!Στις αξιοπρεπείς κοινωνίες οι ανθρωποι εργάζονται ,και αποκτούν τα απαραίτητα προς το Ζην .Σεβωμαι Ο Λ Ο το κόσμο και λυπάμαι να αποδείξω με διαφορά χαρτιά ότι είμαι φτωχός Ειλικρινά λυπάμαι πως καταντήσαμε ? για λίγα γα .....να ροδάκινα ε..ας το δι ...λό .Καλη νύχτα .