Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ;

Σήμερα, Τρίτη 18 Αυγούστου 2015, αποφάσισα την αποχώρηση μου από τον Π.Γ.Σ. Κισσαμικός.
Μέσω αυτής της επιστολής, θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που ήταν πάντα δίπλα σε εμένα και σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα εδώ και 1,5 χρόνο βοηθώντας την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να κάνει το μεγάλο άλμα για την Β’ Εθνική.
Επιπλέον, από το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και άψογος σε όλες τις υποχρεώσεις του.
Επίσης, ευχαριστώ θερμά την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου που στήριξαν με θέρμη τις προσπάθειες της ομάδας και βοήθησαν κι αυτοί από την πλευρά τους για την υλοποίηση των στόχων μας.
Δεν μπορώ όμως να πω το ίδιο για λιγοστά άτομα του Δ.Σ., αρκετά όμως για να δημιουργούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας με τις κενοδοξίες τους και την παντελή έλλειψη ποδοσφαιρικής αντίληψης.
Ειλικρινά στεναχωριέμαι που 2-3 άτομα χαλάνε την καλή εικόνα της ομάδας και μάλιστα σε μια ιστορική περίοδο γι αυτήν.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, Σπύρο Μπαξεβάνο,για την άψογη συνεργασία που είχαμε και θέλω να ευχηθώ τόσο στα παιδιά που παρέμειναν στην ομάδα φέτος, όσο και στους νέους παίκτες της ομάδας καλή επιτυχία στον δύσκολο δρόμο της Β’ Εθνικής.
Όσον αφορά τους λόγους που με οδήγησαν στην απόφαση αυτή, δεν θα ήθελα να αναφερθώ περαιτέρω, βάζοντας ως ποδοσφαιριστής -πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον- το καλό της ομάδας την οποία πιστεύω ότι υπηρέτησα υπεύθυνα όσο διάστημα φορούσα της φανέλα της.
Ωστόσο, οφείλω να εκφράσω την ανησυχία μου ότι πολύ σύντομα αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα στη λειτουργία της ομάδας, οι λόγοι «με ονοματεπώνυμο» που με οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσω, θα την ζημιώσουν ανεπανόρθωτα, κάτι το οποίο δεν αξίζει ούτε στον Πρόεδρο κ. Ροκάκη για τις προσπάθειες που καταβάλει, ούτε στον φίλαθλο κόσμο του Κισσαμικού που στηρίζει την ομάδα και θέλει να την βλέπει όσο πιο ψηλά γίνεται...
Καλή συνέχεια...
Γιάννης Μ. Μποτωνάκης

Και η απάντηση του προέδρου της ομάδος, κ Ροκάκη.
Ευχαριστώ τον Γιάννη Μποτωνάκη για τα καλά του λόγια και για τις ευχαριστίες του, τόσο για εμένα όσο και για την "πλειοψηφία" του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ο Γιάννης ήταν, είναι και θα είναι στην καρδιά μας και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Ήταν ένας εκ των συντελεστών της προσπάθειας και της επίτευξης των στόχων της ομάδας.
Καταλαβαίνω την πικρία και την στεναχώρια του Γιάννη στο άκουσμα της ανακοίνωσης από τη Διοίκηση όσον αφορά το λύσιμο της συνεργασίας μας, πλην όμως δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα και για κανένα λόγο τις αιχμές και τις κατηγορίες για κανένα εκ των συνεργατών μου, καθώς πάντοτε με καλή πρόθεση και με αμέριστη προθυμία όλοι, από τη θέση του ο καθένας και τη δυναμική του, έδιναν και δίνουν τα πάντα για την ομάδα, ούτως ώστε ο Γιάννης και κάθε παίκτης-συνεργάτης της ομάδας να έχει οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά, μέσα σε αυτό το πάρα πολύ δύσκολο οικονομικοκοινωνικοπολιτικό περιβάλλον, ειδικά την τελευταία περίοδο, που επικρατεί σε ολόκληρη τη χώρα.
Επίσης τον ευχαριστώ για τις "υποδείξεις" του όσον αφορά τις αρρυθμίες στη λειτουργία της ομάδας, καθώς και εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε έτοιμοι να λύσουμε οποιαδήποτε προβλήματα δημιουργούνται, κάτι το οποίο άλλωστε το έχουμε αποδείξει τα τελευταία πέντε χρόνια, που διοικούμε την ομάδα και μέσα σε μία περίοδο ποδοσφαιρικής ύφεσης η ομάδα ζει ιστορικές στιγμές.
Ο Κισσαμικός είναι ένα πλοίο που δεν έχει κατασκευαστεί για να είναι στο λιμάνι… Είναι ήδη στο πέλαγος και ταξιδεύει στις θάλασσες της Football League ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών… με πλώρη το επόμενο λιμάνι…
Ευχαριστώ,
Ο Πρόεδρος


Δεν υπάρχουν σχόλια: