Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΙΑ....

 Διεθνώς ρεζίλι.... ο κρητικός γάμος σταμάτησε πάνω από 500 αυτοκίνητα επειδή δεν είχαν προβλέψει τα απαραίτητα. Η ουρά έφτασε ως το λιμάνι και λύση δεν μπορούσε κανείς να δώσει μιας και δεν είχαν προβλέψει να ειδοποιήσουν την αστυνομία...
Έτσι εκτός του οτι είμαστε ο δήμος με τις καλύτερες παραλίες είμαστε και ο δήμος με την πλήρη αδιαφορία για τους επισκέπτες μας. Είναι αδιανόητο να κάνεις τα 2 χιλιόμετρα που είναι η λεωφόρο μας 2ώρες και κάτι... Κάποιοι θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις εξαγγελίες τους και να καταλάβουν οτι ο περιφερειακός δρόμος είναι απαραίτητος και χρειάζεται περισσότερο από ένα γήπεδο ή στάδιο ποδοσφαίρου!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα κατα τη γνωμη μου βαζετε τα πραγματα στη σωστη τους βαση .Δυστυχως τουτος ο υπεροχος τοπος εξαιτιας της ελλειψης οργανωσης ,ικανων ανθρωπων να βλεπουν μπροστα και οχι κοντοφθαλμα με βαση το συμφερον του τοπου και οχι την προσωπικη προβολη του καθενος αυτοκαταστρεφεται.Τιπρεπει να γινει για να αποφασισουν την κατασκευη του περιφερειακου?Νομιζω οτι ειναι αυτονοητο πλεον.