Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;

Σύμφωνα με το άρθρο 3 του ΠΔ 201/98 τα μαθήματα στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ξεκινούν στις 11 του Σεπτέμβρη και λήγουν στις 15 Ιουνίου.
Στο ίδιο άρθρο προβλέπεται ότι το διδακτικό έτος ξεκινά την 1η του Σεπτέμβρη και λήγει στις 21 Ιουνίου.
Καμία αλλαγή των παραπάνω ημερομηνιών δεν προβλέπεται,λόγω εκλογών. Οι εκλογές δεν επηρεάζουν την έναρξη και τη λήξη των μαθημάτων. Αυτό που γίνεται, συνήθως, είναι να κλείνουν τα σχολεία την Παρασκευή και τη Δευτέρα. Επομένως και φέτος οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να είναι στη θέση τους την 1η του Σεπτέμβρη και τα μαθήματα θα αρχίσουν κανονικά στις 11 του Σεπτέμβρη..εκτός αν τα σχολεία θα χρειαστούν για κάποιο άλλο λόγο!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα θα ήταν να σταματήσει αυτό το ρεζιλίκι να είναι κλειστά τα σχολεία την παραΣσκευή και τη δευτέρα των εκλογών ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

San mathitis protobathmias ekpaidefsis stin thessaloniki sas leo pos lete blakeies giati ta paidia prepei na ksekourazodai pou kai pou