Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Κισάμου στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προστασία και ανάδειξη του φυσικού, πολιτιστικού και αρχιτεκτονικού περιβάλλοντος του Δήμου μας προτίθεται όπως συνεργαστεί με την Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ου ΕΜΠ για την υλοποίηση του έργου της καταγραφής των παραδοσιακών κτισμάτων και οικισμών από μαθητές της αντέρω Σχολής στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης τους.
Στην υλοποίηση του εν λόγω έργου - το οποίο θα διεξαχθεί το χρονικό διάστημα 26-30 Οκτωβρίου 2015 - πρόκειται να συμμετάσχουν περί τους 150 φοιτητές συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους.
Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένη την οικονομική αδυναμία του Δήμου να καλύψει τα απαιτούμενα κόστη διαμονής και διατροφής, παρακαλούμε όπως εξετάσετε την δυνατότητα - μέσω των μελών της Ένωση μας - για παροχή φιλοξενίας και διατροφής αυτών σε ξενοδοχειακές μονάδες του Δήμου μας κατά το διάστημα παραμονής τους στην περιοχής μας.
Εφόσον υπάρχει η σχετική δυνατότητα, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το ποιες
ξενοδοχειακές μονάδες προτίθενται να φιλοξενήσουν τους φοιτητές και τους καθηγητές καθώς και για τον αριθμό δωματίων που κάθε μονάδα μπορεί να διαθέσει.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αντιδήμαρχο κα  Σταυρούλα Βαρουχάκη (6936151732 , stavroulapalace@yahoo.gr).
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια και την συνεργασία.
Ο Πρόεδρος
Τζαμουρτζόγλου Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: