Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ

Παράταση για ένα μήνα ίσως και για δυο πήραν οι ναυαγοσώστες στην περιοχή μας (η σύμβαση τους έληγε χθες)..ο τουρισμός είναι άλλωστε το μοναδικό έσοδο μας τώρα και όπως και να το κάνουμε χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα ασφαλείας και ..περιποίησης!! Δεν λογάτε οι τρεις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης να μην έχουν ναυαγοσώστες, μάλιστα ένα μήνα (Σεπτέμβριο) που ο τουρισμός είναι ακόμα πολύς!
Έτσι οι ναυαγοσώστες σε Ελαφονήσι, Φαλάσαρνα, πόλη της Κισάμου θα παραμείνουν όλο το Σεπτέμβριο μάλιστα με διευρυμένο το ωράριο τους ως και τις 18.30!
Ιδιαίτερα στο Μαύρο Μώλος ήταν απαίτηση των ξενοδόχων που ενημέρωσαν από τον νέο δήμαρχο κ. Σταθάκη, ότι πλέον ο τουρισμός στην πόλη είναι μιας κάποιας ηλικίας και χρειάζεται περισσότερο προσοχή!! Ο δήμαρχος τους είπε, ότι ο ναυαγοσώστης θα παραμείνει όλο τον Σεπτέμβριο και ίσως και τον Οκτώβριο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: