Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

770.000ε είναι τα ανείσπρακτα νερά υδροάδρευσης στον Δήμο Κισάμου...φυσικά πολύ λιγότερα από αυτά που ήταν πριν 3 χρόνια. Η ρύθμιση που εφάρμοσε η πρώην δημοτική αρχή έκανε πολλούς να πάνε να πληρώσουν.....Κάπου 300.000ε εισπράχτηκαν και ίσως παραπάνω! Μακάρι να υπάρξει και συνέχεια, μιας και όπως όλοι ξέρουμε αυτές οι υπηρεσίες είναι στα πρόθυρα της διάλυσης!!! 
Πιστεύω δε ότι άλλη μια ρύθμιση αν κάνει η νέα δημοτική αρχή, τον καιρό των επιδοτήσεων, θα ήταν ότι το καλύτερο και τα ανείσπρακτα θα πέσουν πολύ χαμηλά!!!

1 σχόλιο:

ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΚΟΥΝΑΚΗΣ είπε...

ΑΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ,(ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΛΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ π.χ.ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ)