Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ..... ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ .......ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πληροφορώ ένα φίλο, που επαναστατεί όταν τον συμφέρει μόνο, να πάει την σελίδα ως το τέλος εκεί θα δει στα ελληνικά, ποιος την γράφει αλλά και ένα σχόλιο ......πολύ προσωπικό!!!
Όσο για τα σχόλια στα άρθρα, που πολλοί μου λέτε ότι είναι πολύ δύσκολο να γράφετε τώρα, ευτυχώς ή δυστυχώς μπήκαν με αυτόν τον τρόπο για να μπορέσουν να γράφουν πραγματικά αυτοί που αγαπούν την πόλη και όχι οι κρυβόμενοι πίσω από την ανωνυμία. 
- Δυστυχώς σε αυτόν τον ντουνιά μια φωνή μας έμεινε ...και όσο κι αν κάποιοι δεν τους αρέσουν αυτά που σκέφτομαι και γράφω ...μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι η σελίδα είναι προσωπική και επώνυμη!!!