Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Πάμε, (Πάνε) λένε για εκλογές, με Δημοκρατικοποιημένο Εγκληματικό; Περιβάλλον.

Θα γίνει επίθεση χαράς, θα διωχθεί η τρόικα θα δανειστούν από τις αγορές με 6% και θα βγει από την κρίση το 2014 η Ελλάδα, κουρελής, ξεπουλημένη σε αεροδρόμια λιμάνια και εθνικούς πόρους, με κατασχεμένους τους λογαριασμούς μισθοδοσίας, καινούργιους φόρους και χαράτσια στα κλειστά ακίνητα, ξεφωνημένη σε όλο τον πλανήτη ως η κακιά κουζουλή και αμαρτωλή. 
Λογιστικός έλεγχος εδώ δεν έγινε, έγινε μόνο από τους δανειστές, εγκλώβισαν τους 300 και τους υποχρέωσαν με αντιπαροχή την διατηρησιμότητά τους, να σφάξουν ηθικά & οικονομικά τους Έλληνες.
Αθρόες είναι οι καταχωρήσεις για εγκληματικές ....
.... παραλείψεις και εγκληματικές πράξεις εναντίον της οικονομίας της χώρας και της οικονομίας και της ζωής των πολιτών.
Και οι δικαστές δεν δίκασαν κανένα, (τα 2 δείγματα αποτελούν αποκριάτικη μάσκα γελωτοποιού). 
Αθρόες είναι οι 7.800 καταχωρήσεις για τις αυτοκτονίες και τους θανάτους εξ ελλείψεων στις εντατικές.
Αμέτρητες οι καταχωρήσεις για τις ληστείες τις εκτελέσεις και τις καύσεις ληστευμένων για 60 ευρώ, αλλά και, –σαν ταξιδάκι αναψυχής ή προβοκάτσια εκκρεμούς- τις εκτελέσεις με στόχο την ομαλότητα (http://tinyurl.com/pxa6r5r, http://tinyurl.com/nqzentv) με στόχο μέλη της Χρυσής Αυγής, που θα προβάλλει, συμπερασματικά, ότι, όποιος πηγαίνει στα γραφεία της μπορεί να μη φύγει ζωντανός (από κάποιον που θα περάσει), η που θα αναλάβει την ηθική υποχρέωση καθήκον, αφού όπως προβλήθηκε πως, στο Κερατσίνι σκότωσαν οι Χρυσαυγίτες πρέπει κάποιος να τους σκοτώσει και αυτούς για να πατσίσουνε. 
Οι καταχωρήσεις για τις επιθέσεις και πυροβολισμούς στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ και οι βόμβες στα μπαλκόνια και οι εκτελέσεις Δικαστών δεν σβήνουν με Blanco.
Τα μαγαζιά κλειστά - ενοικιάζεται προτείνουν να ανοίξουν τις Κυριακές και ας βαράνε μύγες τις καθημερινές, η ανεργία φαλτσέτα του φονιά για την οικονομία και τους Έλληνες, η λέξη ανάπτυξη μασημένη τσίχλα μόνο για φτύσιμο στο στόμα των δημοσιογράφων που αναχαράζουν σαν τις προβατίνες  το τρυφίλι.
Το πολιτικό τραπέζι δεν δείχνει να επιτρέπεται άλλη παρέα από την γνωστή των 300.
Οι υποψήφιοι θα αισθάνονται υπερήφανοι για αυτό το κατόρθωμά τους και οι δημοσιογράφοι θα επιλέξουν πριν από εμάς για εμάς ποιους θα ψηφίσουμε (Δ.Τσάτσος).
Πράγματι, οι Έλληνες έχουμε μεταφερθεί σε ένα περιβάλλον συνθηκών κόλασης μέσω των δημοσιογράφων και των πολιτικών που μας επιβάλλουν.
Από αυτή την κόλαση μπορούν να μας βγάλουν μόνο οι ίδιοι που μας έβαλλαν, δηλαδή οι δημοσιογράφοι και η πολιτική παρέα των 300, και κυρίως και πρώτα οι δικαστές.
Η Δεδηλωμένη (Σύνταγμα) και το ανύπαρκτο Δημοσιονομικού ρόλου της Αντιπολίτευσης, παραχωρώντας σαν μαγαζί με καρέκλες και τραπεζάκια τη χώρα στην κάθε πρώην και επόμενη κομματική κυβερνητική ομάδα, που τα αλλάζει κάθε μια με τις ορέξεις της, ακριβώς για αυτό, επιτρέπει την δημιουργία και την συνέχιση και την αυτοαναπαραγωγή του χάους και την οικονομική και κατά της ζωής εγκληματικότητα που μας έχουν γεμίσει.
Ο διορισμός των ανωτάτων διοικήσεων των Δικαστηρίων, εξορχίζει την Δικαιοσύνη, που αν ήταν αυτοδιοίκητη μαζί με τα κακά της θα είχαμε και τα καλά της που είναι πάντα περισσότερα, αυτό, δεν θα ήταν κράτος δικαστών που είπε η απίστευτη συνταγματολόγος κα Μπενάκη, αυτό θα ήταν αναλογικό και σχετικού δικαίου.
Δεν μπορεί να μας βγάλει το Facebook από την οθόνη, παρά μόνο, αν, ευπρεπείς ομάδες πολιτών η μία έστω, επισκεφτεί τα γραφεία όλων ανεξαιρέτως και των 300 πολιτικών μας, τους αφήσει μια επιστολή μιας σελίδας και τους ζητήσουν και προφορικά να μην ξαναβάλουν υποψηφιότητα, αν έτσι πιστεύουν.
Εμείς, οι Ενώσεις καταναλωτών, έχουμε ανάγκη από μέλη, και σκόρπισαν σαν σπουργίτια από τις ντουφεκιές. Θέλουμε πολίτες με εισόδημα, καταναλωτές, και παραγωγή Ελληνικών προϊόντων, και μαγαζιά όχι αλλοδαπούς κολοσσούς αλλά μικρομεσαίους, όχι κλειστά τις καθημερινές για να ανοίξουν τις Κυριακές !!! Αλλά, αυτά, χωρίς άλλο, πρέπει να τους τα πουν οι ευπρεπείς ομάδες πολιτών, όχι από το Facebook, αλλά με τις επισκέψεις στα γραφεία που είναι στην Αθήνα και των 300 Δηλωμένων της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: