Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ......

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου προσκαλεί τους Μικρούς & Μεγάλους φίλους του, για μια μαγική βόλτα στην Κίσαμο με το Τρενάκι του Αη Βασίλη.
Το Μαγικό Τρενάκι θα σεργιανίσει την πόλη μας πλαισιωμένο από Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, την Προπαραμονή & Παραμονή των Χριστουγέννων 23 & 24 Δεκεμβρίου 2013 & την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31 Δεκεμβρίου 2013!
(Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες)
Σας προσκαλούμε να ζήσουμε μαζί το όνειρο των Χριστουγέννων, να δούμε την πόλη μας με άλλο μάτι, παρέα με τον Αη Βασίλη, τα ξωτικά του, πολλές εκπλήξεις & δρώμενα που θα ζεστάνουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα & θα χαρίσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!!
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: