Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ

Από την προσωπική σελίδα του ΒουλευτήςΧανίων της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη!
«Η ανάπτυξη και αξιοποίηση των λιμανιών, ενισχύει τη συνολική ανάπτυξη των Χανίων και της Κρήτης συνολικά. Στο Λιμενικό Ταμείο Χανίων γίνεται πολύ καλή δουλειά, τόσο από την υπηρεσία όσο και από τη Λιμενική Επιτροπή και τον Πρόεδρό της.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά και την επίσκεψη πριν ένα χρόνο του τότε Γ. Γραμματέα κ. Μουτζούρη, διασφαλίσθηκαν χάρη σε συντονισμένες προσπάθειες έκτακτα κονδύλια ύψους 800,000 ευρώ για άμεσες παρεμβάσεις στα λιμάνια του νομού, ποσό που αποτελεί το 20% του συνόλου των έκτακτων πόρων που διατέθηκαν από το Πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας το 2013. 
......Πρώτη προτεραιότητα ....
.. η υλοποίηση των έργων στο λιμάνι της Σούδας, με τρόπο που να εξυπηρετεί και την κρουαζιέρα. Επίσης προτεραιότητα είναι και τα έργα στο Κολυμπάρι, που είναι αναγκαία όχι μόνο για την ορθή αξιοποίηση του λιμανιού αλλά και για την προστασία της ακτής. 
Παρεμβάσεις χρειάζονται ακόμα σε όλα τα λιμάνια της νότιας ακτής, από την Παλιόχωρα ως τη Χώρα Σφακίων που εξυπηρετούν την κίνηση του φαραγγιού της Σαμαριάς......

Δεν υπάρχουν σχόλια: