Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΑ

Επειδή πολλοί απορούν ..ακόμα και υποψήφιοι, πως είναι δυνατόν να μπαίνουν σε γκάλοπ ονόματα που δεν έχουν θέσει υποψηφιότητα ακόμα ...του απαντώ ότι αφού δεν το διαψεύδουν δια του τύπου, μάλλον το σκέφτονται σοβαρά. Σε μια δημοκρατία ο καθένας μπορεί να κάνει το "κέφι" του εκθέτοντας τον εαυτό του στην κρίση του λαού!!!! 
Ενδεχομένως κάποιοι να βολιδοσκοπούν, μιας και ακόμα δεν έχει κατασταλάξει στο νιονιό της κυβέρνησης αν θ΄αλλάξει ή όχι τον εκλογικό νόμο (τρόπο) για την αυτοδιοίκηση.... με απλά λόγια αν θα χρειαστούν 160 άτομα για κάθε ψηφοδέλτιο ή ο νέος νόμος θα σου δίνει το δικαίωμα να έχεις 40-50! Αν ισχύσει το δεύτερο τότε είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούν πολλοί ακόμα που δεν θα έχουν να χάσουν τίποτα!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: