Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ-ΙΩΝΙΚΟΣ 2-2

Αποδίδοντας ποδόσφαιρο ποιότητας ο Κισαμικός έχασε την μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει μια ομάδα που ήταν χαμένη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και το μόνο που θύμιζε την παλιά ομάδα ήταν οι φανέλες.... 
Το σκορ θα μπορούσε να ήταν άνετα 5-1 αν δεν είχαν τόση αστοχία οι επιθετικοί μας!!! 
Με πολλά λάθη η διαιτησία του Σωτηριάδη!!! 
Φάσεις-γκολ
3’ Κόρνερ του Χατζηλιόντα ....
.. κεφαλιά του Ενγκουέμ αποκρούει ενστικτωδώς ο Μπαμπανιώτης. 
4’ Σουτ του Δρακάκη μπλοκάρει ο Μπαμπανιώτης.
6’ Από βολέ του Ρίζου ο Κουμπρόγλου βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε στην έξοδο τον Μπαμπανιώτη, με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από την εστία. 
8’ Ο Χρυσάφης «κλέβει» από τον Χατζηλιόντα και σουτάρει με τη μπάλα να φεύγει κόρνερ από κόντρα στον Μπάτζιο. 
14’ Σουτ του Χρυσάφη ο Ρίζος δύσκολα αποκρούει και εν συνεχεία στέλνει τη μπάλα κόρνερ στο πλασέ του Κουλακάρη. 
20’ Ο Μπάτζιο με ατομική ενέργεια βρίσκεται μόνος απέναντι από τον Μπαμπανιώτη αλλά στέλνει με πλασέ τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα του Ιωνικού.
25’ Σουτ του Βασιλείου άουτ. 
29’ Ο Δρακάκης φεύγει στην πλάτη του Σταμπούλογλου και πλασάρει στην έξοδο τον Μπαμπανιώτη, που διώχνει σωτήρια, με την ομάδα μας να διαμαρτύρεται για κράτημα του αμυντικού πάνω στον επιθετικό του Κισσαμικού. 
31’ Ο Χρυσάφης εκτελεί δυνατά το φάουλ, ο Ρίζος με δυσκολία διώχνει και από το γύρισμα του Σταμπούλογλου ο Νικολακόπουλος με πλασέ ανοίγει το σκορ (0-1).
33’ Ο Χατζηλιόντας βρίσκεται στο έδαφος από σπρώξιμο του Δημητρίου, με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. 
35’ Από γύρισμα του Πολυχρόνη ο Μπερνιδάκης προ του Ρίζου πλασάρει άουτ. 
39’ Φάουλ του Χρυσάφη μπλοκάρει ο Ρίζος. 
47’ Ο Κουμπρόγλου βρίσκεται στο έδαφος, ο διαιτητής κοιτάζει προς τον α’ βοηθό Παπαδοπετράκη, που δεν σηκώνει τη σημαία του να υποδείξει παράβαση και εν συνεχεία ζητάει συγνώμη προς τον πάγκο της ομάδας μας, για το λάθος του, όπως ο ίδιος υποστήριξε!
49’ Λάθος του Δημητρίου η μπάλα στρώνεται στον Χατζηλιόντα, που με ιδανικό πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1.
51’ Σουτ του Ενγκουέμ η μπάλα περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 
58’ Σουτ του Κουμπρόγλου η μπάλα και πάλι για λίγο δεν καταλήγει στα δίχτυα, αλλά περνάει εκτός εστίας. 
61’ Σέντρα του Κουλακάρη κεφαλιά του Μπερνιδάκη άουτ. 
63’ Ο Κουμπρόγλου κάνει το γύρισμα και ο Μπαμπανιώτης διώχνει σωτήρια προ του Τσικουδάκη. 
65’ 2η κίτρινη στον Κουλακάρη για επικίνδυνο παίξιμο στον Τσικουδάκη. 
67’ Ο Χολέβας παίζει ωραία το «1-2» με τον Χατζηλιόντα και «κόβει» τη μπάλα στον Δρακάκη, που της δίνει με πλασέ πορεία προς το τέρμα με τον Δημητρίου να διώχνει πεσμένος στο έδαφος με το χέρι και τον κ. Σωτηριάδη να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. 
71’ Ο Τσικουδάκης γυρίζει τη μπάλα στον Χατζηλιόντα που με σουτ τη στέλνει άουτ. 
80’ Ο Μαντζιούνης γυρίζει ωραία τη μπάλα στον Χατζηλιόντα, που με εξαιρετικό σουτ τη στέλνει στο «παραθυράκι» της εστίας του Μπαμπανιώτη, σε φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για οφσάιντ στο ξεκίνημά της. 
85’ Ο Δημητρίου αποβάλλεται για εξύβριση. 
90’ Σέντρα του Καμβύση, αδράνεια στην άμυνα και ο Κατσαβριάς με πλασέ ισοφαρίζει. 
90+3’ Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Χατζηλιόντα, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Παπαδοπετράκης-Φινοκαλιώτης (Λασιθίου)
Κίτρινες: Κουμπρόγλου (33’), Νικολακόπουλος (36’), Χατζηλιόντας (50’), Κουλακάρης (64’ και 65’), Χολέβας (73’), Σιμιτσής (73’)
Κόκκινη: Δημητρίου (85’)
Κισσαμικός: Ρίζος, Παραλίκης, Χολέβας (78’ λ.τρ. Παπακαστρήσιος), Καρβουνιάρης, Εσόνο, Ενγκουέμ, Μπάτζιο, Χατζηλιόντας, Κιν (62’ Τσικουδάκης), Κουμπρόγλου (79’ Μαντζιούνης), Δρακάκης.

Ιωνικός: Μπαμπανιώτης, Καμβύσης, Κουλακάρης, Σταμπούλογλου (58’ Σιμιτσής), Δημητρίου, Νικολακόπουλος, Βασιλείου (72’ Κατσαβριάς), Πολυχρόνης (62’ Παπασπύρος), Μπερνιδάκης, Χρυσάφης, Μπεκατώρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: