Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ....

Χαμός γίνεται με τις ετικέτες φόρου από τα πακέτα τσιγάρων, οι οποίες γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστες αφού τα κυκλώματα εμπορίας παράνομου καπνού τις αγοράζουν προς 1 ευρώ την μία! 
Το θέμα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, όμως το φαινόμενο δεν είχε αποκτήσει ακόμα αυτή την έκταση που έχει σήμερα.
Διότι λόγω της κρίσης, είναι αναρίθμητοι όσοι σπεύδουν να μαζέψουν ένα άδειο πακέτο τσιγάρων φυλάγοντας τις ετικέτες και κάνοντας λογαριασμό για το πόσα χρήματα θα εισπράξουν όταν θα τις παραδώσουν στον άνθρωπο του κυκλώματος. 
Στη συνέχεια, αυτές οι ετικέτες επικολλούνται σε πακέτα με λαθραία τσιγάρα. 
Οι συλλέκτες φθάνουν στο σημείο ακόμα και να προσεγγίσουν τον καπνιστή και ευγενικά να τους ζητήσουν να τους δώσει την ετικέτα από το πακέτο τους…
newsmessinia.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: