Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΜΙΑ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ....

Πόσα δένδρα έχουν ξεριζωθεί τα τελευταία χρόνια από την πόλη της Κισάμου και πόσα νέα φυτεύτηκαν;
Και όχι τίποτα άλλο αλλά εντάξει μπορεί να είναι άσχημοι οι φίκοι που τους έπιασε το σκαθάρι και πρέπει να κοπούν και να απομακρυνθούν......πόσα όμως νέα φυτέψαμε στις θέσεις των παλιών; Κανένα και το μοναδικό που φυτεύτηκε ήταν από ιδιώτη στην περιουσία του Δήμου.
Ξέρω-ξέρω δεν έχετε εθελοντές.... ναι, αλλά δεν αναρωτηθήκατε γιατί δεν έχετε ούτε τέτοιους.
Η πιο άσχημη πόλη και μάλιστα δίχως ίχνος πράσινο..ακόμα και τα παρτέρια ιδιώτης θα τα φυτέψει μετά από 6-7 χρόνια ασχήμιας και βρωμιάς!!!!
Η Διεύθυνση Δασών μήπως έχει τίποτα περίσσεμα να μας στείλει;

Υ.Σ Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον πολιτιστικό σύλλογο Γραμβούσας μετά το παρκάκι στο καταπατημένο οικόπεδο φύτεψε με αλμυρίκια την δυτική μεριά του κόλπου της Κισάμου, Τράχηλας, Βιγλιά ως και Καλυβιανή! Μπράβο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: