Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΕΛΑΙΟΥΡΓΙΟΥ
Κ. Δήμαρχε, έφτασε πάλι ο χειμώνας και εμφανίστηκε ο καπνός από τα φουγάρα του πυρηνελαιουργίου να σκεπάζουν τον κόλπο της Κισάμου.
Κ. Δήμαρχε έχει περάσει αρκετό διάστημα από την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Πότε έχετε σκοπό να προχωρήσετε τις ενέργειες που αποφασίσαμε;
Δεν είναι λύση να κρυβόμαστε, με προφάσεις πίσω από αποφάσεις που δεν υλοποιούνται, γιατί και τα προβλήματα παραμένουν και συνεχίζουν να λειτουργούν ανασταλτικά για την ανάπτυξη του κόλπου της Κισάμου. Παρακαλώ όπως προχωρήσετε στην σύγκλιση της επιτροπής που συστήσαμε για να ξεκινήσουμε αυτό που μας ανέθεσε το δημοτικό συμβούλιο.
Υ.Σ. Τα μέλη του ΤΟΕΒ Χρυσοσκαλίτισας περιμένουν να δουν πότε θα αντιμετωπίσετε με τον ίδιο ζήλο και τις δικές τους ανάγκες, όπως και αυτές των κατοίκων άλλων περιοχών (Τοπολίων, Χαιρεθιανών).
Με εκτίμηση
Σταθάκης Θεόδωρος
Δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: