Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΧΑΝΙΩΝ ΚΙΣΑΜΟΥ!!!!

Την σύμβαση ύψους 200.000 ευρώ για την ανακατασκευή τμημάτων της παλιάς εθνικής οδού Χανίων-Κισάμου του δήμου Χανίων, υπέγραψε σήμερα στην Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του δημάρχου Χανίων Μανόλη Σκουλάκη. 
Πρόκειται για ένα επικίνδυνο οδικό τμήμα όπου έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα σύμφωνα με το δήμαρχο Χανίων και που η υλοποίηση του θα παράσχει ασφάλεια στους πολίτες, και ομαλή κυκλοφορία...... 
- Μην σας φανεί παράξενο που βλέπετε την λέξη Κίσαμος, απλά μπαίνει για το θεαθήναι..μιας και όλοι ξέρουμε ότι και ο νέος δρόμος, αλλά και ο παλαιός στο Κολυμβάρι τελειώνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: