Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η οικογένεια του δολοφονηθέντα Αρχιφύλακα ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Μιχαήλ του Μιχαήλ, ανακοινώνει ότι την 15-11-2013 διεξήχθη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά η δίκη (εκδίκαση έφεσης) του δολοφόνου  Αλβανού λαθρομετανάστη ληστή τραπεζών ΚLAJDI BANI, και το δικαστήριο του επέβαλλε ποινή ισοβίου καθείρξεως για την ανθρωποκτονία και συνολική ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) ετών για τα αδικήματα της ληστείας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. (Η ίδια ποινή μ’ αυτήν που είχε επιβάλλει το πρωτόδικο δικαστήριο)
Η οικογένεια ευχαριστεί όλους ....
.. τους συγγενείς φίλους και συναδέλφους  που παραβρέθηκαν στην διεξαγωγή της δίκης,το δικηγόρο της κ. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ Πέτρο, τους μάρτυρες, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά και όλους που συμπαραστάθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο  στην οικογένεια, ακόμα και αυτούς που εκ του θεσμικού τους ρόλου ήταν και πάλι απόντες (Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ και Συνδικαλιστικές Οργανώσεις των Αστυνομικών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: