Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΗΡΘΑΝ -ΕΙΔΑΝ-ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ...

Επτά περιφερειακοί σύμβουλοι με επικεφαλής τον αντιπεριφερειάρχη κ.Καλογερή μας επισκέφθηκαν χθες και είδαν από κοντά την περιοχή που κάποιοι θέλουν να την κάνουν λατομείο. Μάλιστα συζήτησαν και με τους κατοίκους που όλοι αντιδρούν στη νέα αίτηση έγκρισης της μελέτης που κάνει το λατομείο και ζητούν να απορριφθεί!
Για να δούμε λοιπόν τι θα αποφασίσουν, μετά από αυτήν την  επίσκεψη; Αν και ένα πουλάκι μου είπε, ότι την απόφαση την έχουν ήδη στο συρτάρι....και μάλιστα με υπογραφή υπουργού!!! Για να δούμε αν είναι αλήθεια και οι επιτροπές αυτές είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τι έγινε το ΣΧΟΟΑΠ είναι νεκρό ή αναστήθηκε; γιατί έμαθα ότι Αντιπεριφερειάρχης κ.Καλογερής μετά την μακάβρια γνωμάτευση που έκανε στο Ηράκλειο ότι το ΣΧΟΟΑΠ Ιναχωρίου απεβίωσε, χθες σαν καλός χριστιανός εμφανίστηκε να πιστεύει την νεκρανάσταση και δεν είπε λέξη… ολοστρόγγυλος… λέτε η δύναμη της πίστης να έκανε το θαύμα της;; Η ώρα της κρίσης πλησιάζει… μετανοείτε!