Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΕ.....

Με γλέντι και ξεφάντωμα στην πλατεία ΟΤΕ.......έτσι μας διαφημίζουν τα ΜΜΕ, την επομένη του καρναβαλιού μας, τελικά δεν είμαστε ικανοί ούτε σε μια πλατεία όνομα να δώσουμε......Φανταστείτε να ήταν και κανένα μπορδέλο εκεί κοντά πως θα την λέγαμε! Από την μια θέλουμε να γίνουμε πόλη και από την άλλη αγνοούμε τα πάντα που θα μας κάνουν να φαινόμαστε πόλη. 
Η ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ......και του....θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καστελλιού...ούτε εκεί είμαστε ικανοί να δώσουμε ένα όνομα!!!!
Και το Καλύτερο......θέλουμε να μονοδρομήσουμε τους δρόμους μας και η επιτροπή πρότεινε ..... από το σπίτι του Παπαρδέλα ως την γωνία που είναι το χασάπικο του Κίτσου θα είναι μονόδρομος προς Βορά.....Καληνύχτα

Δεν υπάρχουν σχόλια: