Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΡΕΚΟΡ ...

Η βενζίνη και το πετρέλαιο θέρμανσης σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και όπως όλα δείχνουν η τιμή του λίτρου βενζίνης θα φτάσει τα 2 ευρώ λίαν συντόμως. Μήπως είναι καιρός να κάνουμε καμιά συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Καραμανλή που είναι ο υπόλογος της αύξησης; Να πάρουμε και κάτι καλόπαιδα από την ανατολική Κρήτη που είναι γραμματείς και Φαρισαίοι σε μικρό κόμμα και να διαδηλώσουμε για την ακρίβεια. 
Τα παγκόσμια ρεκόρ τα σπάει η Ελλάδα καθημερινά....μηνιάτικο 500ε ο βουλευτής 8.000ε ....η σύνταξη 300ε το χαράτσι 600ε....και στην μέση ένας Βενιζέλος να μας απειλεί ακόμα...ως πότε όμως.....πολιομαζεύονται και η έκρηξη δεν θ' αργήσει να γίνει....μάλιστα θα είναι μεγατόνων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: